Yritys

JMV Talotekniikka

Lvi-talotekniikan ammattilaiset

Käytämme vain kotimaista työvoimaa ja yhteistyökumppaneita. Omien LVI-alan ammattilaistemme lisäksi käytössämme on tarvittaessa päteviä aliurakoitsijoitamme. Pystymme näin tarjoamaan kauttamme kokonaisvaltaista LVI-alan osaamista, kilpailukykyisin hinnoin. Laskutus toimii tällöin aina kauttamme, joten ei tarvita useita eri sopimuksia ja yhteyshenkilöitä.

Yrityksellämme on kaikki LVI-urakointiin vaadittavat luvat ja kuulumme Tilaajavastuu.fi -palveluun, josta asiakkaamme voivat helposti tarkistaa lakisääteisten velvoitteiden voimassaolon. Meillä on Suomen LVI-liiton myöntämä kiinteistön kaukolämpötyönjohtajan pätevyys (KKL-pätevyys) ja olemme energialaitosten hyväksymä kaukolämpöurakoitsija. Kuulumme Tukesin kylmä-alan rekisteriin – meillä on (E3) pätevyys ilmalämpöpumppujen asennuksia ja huoltoja varten.

Olemme Spirotech -ilmauskoneiden maahantuojan (Kolmeks Oy) valtuuttama asennusliike pääkaupunkiseudulla. Meillä on korkein AAA-luokitus ja olemme olleet kauppalehden menestyjät yritys jo vuodesta 2013 lähtien. Kotimaisuuden lisäksi pyrimme aina kiinnittämään huomiota myös ympäristöystävällisyyteen. Asiakaskuntamme koostuu pääosin suurista kiinteistön omistajista aina yksittäisiin asunto-osakeyhtiöihin ympäri pääkaupunkiseutua.

jmv_merkit_2023