PALVELUT

LVI-projektit pääkaupunkiseudulla

Omien LVI-alan ammattilaistemme lisäksi käytössämme on tarvittaessa päteviä aliurakoitsijoitamme. Laskutus toimii tällöin aina kauttamme, jolloin ei tarvita useita eri sopimuksia ja yhteyshenkilöitä.

Tarjoamme osaamistamme LVI-projekteihin pääkaupunkiseudulla. Kauttamme hoituvat kätevästi myös kaikki tarvittavat viranomaistarkastukset. Toimitamme asennettavat tarvikkeet tukkureidemme kautta, kilpailukykyisin hinnoin. Käytämme ainoastaan laadukkaita ja tyyppihyväksyttyjä tuotteita. Kotimainen, reipas ja ammattitaitoinen työvoima takaa lopputuloksen.

Asiakkaitamme ovat mm. isot kiinteistöjen omistajat (Espoon Asunnot Oy, Heka, ASO-kodit, Kojamo) ja yksittäiset asunto-osakeyhtiöt ympäri pääkaupunkiseutua ja lähikuntia.

Lämmitysverkostojen saneeraus ja tasapainotus  |  Kaukolämpökeskusten uusinta, myös hybrid lämpökeskukset |  Spirotech ilmanpoistolaitteiden asennustyöt  |  Ulkopuolisten putkistojen uusinta

ammattitaidolla

KAUKOLÄMPÖKESKUSTEN UUSINTA JA 
LÄMMITYSJÄRJESTELMÄN SANEERAUKSET

JMV-Talotekniikka Oy tarjoaa osaamistaan lämmitysverkostojen saneerauksiin liittyvissä töissä. Kaukolämpökeskusten uusinta, lämmitysverkoston venttiilien ja termostaattien uusinta, sekä tarvittavat verkoston tasapainotustyöt hoituvat nopeasti ja ammattitaitoisesti vuosien kokemuksella. Myös vuotavat kaukolämpökeskukset saadaan uusittua nopealla aikataululla.

Työt voidaan hoitaa tilaajan halutessa myös kokonaisurakkana sisältäen tarvittavan suunnittelun, rakennustyöt, sähkötyöt, automatiikkatyöt, sekä asbestinpurkutyöt ja eristykset. Apuna käytämme tarkasti valittuja ja luotettavia aliurakoitsijoitamme, joiden kanssa olemme tehneet yhteistyötä jo vuosia. Kauttamme hoituvat myös kaikki tarvittavat viranomaistarkastukset.

k1
k2
spirovent-superior-s600
k4